İş Elbiseleri İstoç

21-11-2019 17:05    1837

İş elbiseleri denildiğinde ilk olarak İstanbul , İzmir , Ankara gibi şehirlerdeki büyük firmalar gelmektedir. Fakat biz Tekirdağ ilinde 10 yılı aşkın tecrübe ve %100 Müşteri memnuniyeti ile sektörün öncü liderleri arasında yer almaktayız. Ürünlerimiz profesyonel ekipmanımız ve uzman kadromuz ile sizleri güven içerisinde hissettirecek kaliteli iş elbiseleri üretimi yapmaktayız. Ürünlerimiz gerek kumaş kaliteli gerek iplik kalitesi ile birçok firmadan açık ara öndedir.

İş elbiseleri genellikle istoç, perpa, merter gibi alanlarda yoğunluk göstermektedir. Bunlar o firmaların kaliteli olduğunu göstermez. O şehirlerde nufüs fazla olduğu için kaliteden ödün vererek birçok firma ile anlaşma sağlamaya çalışarak hem şirket sahibinin bütçesine hemde çalışanların güvenliğine zarar vermektedir. 


Politikamız kalite’den ödün vermeden ihtiyacınız olan ve zorunlu hale getirilen iş güvenliği ekiopmanlarını sizlere temin etmektir. Ürünlerimiz her aşamada gerekli kontroller yapılarak bir sonraki aşamaya geçilmektedir. Birçok prosedür doğrultusunda son kullanıma hazır hale getirilene kadar uzman ekibimiz ve Ar-ge ekibimiz ürünlerimizi en korunaklı ve en uzun ömürlü olması için sizlerinde talepleri doğrultusunda ürünlerimize yeni şekiller vermektedir. 

OBA İş Elbiseleri olarak Birçok büyük referans firmamız ile sizleride aramızda görmek, ürünlerimizin kalitesi ile tanıştırmak için sabırsızlanıyoruz.
 


Etiketler: